TOMTETIPS

Tomten är här tidigt

klapp nr 1: SPA BEHANDLING JULKLAPPSLYX 90 MIN

1,5 tim SPA behandling endast 565 kr ord 1065:- En skön (eller behandlande) ryggmassage inpackning i värmefilt och en rengörande och återfuktande ansiktsbehandling med mask och massage. Kan även kombineras med extra massage för händer eller fötter under tiden masken ligger på (+100). Våra produkter i denna behandling kommer från Dharmazone svenska ekologiska produkter som även ger en julklapp till Water Aid projekten passa på att köpa med dig hem något trevligt 10% vid behandlingstillfället.

Julklappslyx 90 min  Bokar samt avbokningar sker som vanligt via vår hemsida! Boka tid

 

klapp 2: FISKSPA för två med extra LYX

Fiskpedikyr för två efteråt får ni 15 min shiatzumassage och pelling med massage samt avslutas med stärkande, avsvällande kärm med mint i från Dharmazone. De sistnämna behandlingarna gör ni växelvis. Vi hållar på ungefär 70 minuter. NU 375:- ord 750:- PS du kan göra behandlingen själv också  kostar lika.

Fiskspa för två Bokar samt avbokningar sker som vanligt via vår hemsida! Boka tid

 

Julklapp 3:

Shopen erbjuder Saltlampor från Himalaya från 69:- Dharmazones hudvård där du med hjälp av ditt inköp bistår Water Aid projekten (postkodlotteriet stödjer dessa också), presentkort på alla behandlingar mm.

 

P.s. Klapparna finns i begränsad upplaga dock senast 31/12 -13

GOD JUL och Gott Nytt År

Tack för i år och välkomna till ett friskt 2014

Mona och vovvarna